AcasaDespre noiServiciiSfaturi utileTarifeContact
   
                          
Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii oferite de protetica dentara
  
Protetica

Prin aceasta ramura a stomatologiei, medicul reface integritatea dintelui distrus, dar si a intregii danturi prin coroane dentare, punti sau proteze. De obicei dintii se pierd prin carii si complicatiile ei, ori prin fracturi. In cazul in care lasati spatiul gol neprotezat, dintii au tendinta sa migreze, osul si gingia se retrag si apar dificultati in masticatie, dar si probleme estetice. Pentru realizarea coroanelor dentare folosim materiale acrilice si ceramice.                                                                                                                                           
Protezele refac dantura, dar si osul si gingia pierdute. Sunt de doua tipuri: totale, in cazul in care nu mai este niciun dinte pe arcada, si partiale, daca au mai ramas cativa dinti. Ca noutate, cabinetul Stomasan Dristor va ofera o alternativa la protezele partiale clasice: proteza flexibila. Aceasta este mult mai usor de purtat de catre pacient, intrucat
este realizata dintr-un material elastic, nu are crosetele metalice incomode si inestetice si are o greutate foarte mica.


 Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii pentru tratarea cariilor Tratamentul cariilor

Caria este cea mai frecventa cauza a prezentarii pacientilor la cabinet. In cazul in care dintele afectat de carie nu este tratat printr-o obturatie (plomba) din stadiile incipiente, se poate ajunge la inflamarea pulpei (nervului) din interiorul dintelui, fapt ce duce la necesitatea unui tratament de canal (scoaterea nervului). Tratamentul cariilor prin obturatii fizionomice (plombe la culoarea dintelui) reface integritatea anatomica si fiziologica a dintilor.

 

Chirurgie

Interventiile chirurgicale efectuate in cabinetul nostru sunt:
Extractia dentara - de la dinti temporari, la dinti parodontotici, molari de minte erupti, inclusi si semiinclusi
Rezectia apicala- se realizeaza in cazul dintilor ce au o infectie cronica la varful radacinii, cu scopul de a pastra dintele pe arcada prin chiuretarea infectiei din os si retezarea varfului dintelui. Astfel se evita extractia dintelui
Implantul dentar- se efectueaza in cazul lipsei unuia sau mai multor dinti, refacandu-se astfel radacina dintilor pierduti. Peste acest implant se realizeaza lucrarea protetica.
Sinus lift- uneori este necesara aceasta interventie in cazul implanturilor dentare din zona posterioara a maxilarului, cu scopul de a mari cantitatea de os in care va fi introdus implantul.
Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii de chirurgie dentara
                                                    
 Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii implantologie
  
Implantologie

Implantul dentar este un surub din titan care se introduce in osul maxilar sau mandibular pentru a reface radacina dintelui pierdut. Interventia se poate efectua imediat dupa extractie sau dupa vindecarea locului unde a avut loc extractia. Este o procedura nedureroasa pentru pacient. Implantul este realizat din titan, un material biocompatibil, pe care organismul nu-l poate respinge.Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii ortodontie
  
Ortodontie

Inghesuirile dentare, spatierile, ocluziile, sau pozitiile anormale ale dintilor se pot rezolva cu ajutorul aparatelor dentare. Atat copii cat si adultii pot beneficia de acest tratament. Tehnologia aparatelor dentare a evoluat spectaculos in ultima perioada, astfel incat clasicele aparate care se aplicau pe fata vizibila a dintilor, pot fi inlocuite la indicatia specialistului, cu aparate aplicate pe fata linguala a dintilor, ori sa se foloseasca bracketi la culoarea dintelui.
Avantajul tratamentului ortodontic consta in redarea esteticii si a functionalitatii dintilor pastrand integritatea lor, evitand extractia ori slefuirea lor.


 Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii radiologie dentaraRadiologie

Cabinetul Stomasan Dristor este dotat cu un aparat radiologic cu ajutorul caruia medicii pot pune un diagnostic corect, pot observa evolutia tratamentelor, prin simpla interpretare a radiografiilor care se efectueaza direct pe scaunul dentar. Astfel, sporim confortul pacientului.


 Pedodontie

Copiii, au si ei probleme dentare, chiar daca dintii de lapte sunt doar cativa ani prezenti pe arcada. Dintii lor pot fi afectati de carie, iar parintii trebuie informati asupra faptului ca daca nu duc copilul la medic pentru a rezolva caria, dintele temporar poate determina aparitia unor complicatii la nivelul dintelui permanent. De asemenea, parintii trebuie informati inca de la aparitia primului dinte al copilului asupra tehnicilor de mentinere a igienei copilului pentru a preveni aparitia cariilor.

          
                  
                           

     

  Cabinet stomatologic STOMSAN Dristor - servicii stomatologice de estetica dentara   
Estetica dentara

Cu totii ne dorim un zambet frumos, luminos, care sa dezvaluie dintii albi, stralucitori. Medicii nostri va pot oferi solutii rapide si eficiente de infrumusetare a zambetului dumneavoastra. Cu ajutorul noilor tehnici de albire a dintilor, dar si prin efectuarea fatetelor ceramice, aspectul danturii se imbunatateste radical.

Fatetele ceramice se folosesc cu succes in situatiile in care pacientul are:
Spatii dentare inestetice
Inghesuri dentare
Coloratii
Dinti cu forme si dimensiuni inestetice
Avantajele fatetelor:
Necesita slefuire minima a partii vizibile a dintilor
Se pastreaza vitalitatea dintilor
Sunt biocompatibile cu gingia
Arata precum un dinte natural

Cabinet Stomatologic STOMASAN Dristor
Programari: 021.324.42.72
Urgente: 0749.071.592
Str. Laborator 138, Bloc S31B, Sc. 1, Ap. 1 - Sector 3, Bucuresti

Toate drepturile rezervate @1998-2017
 Site MapSite-map | Protectia consumatorilor - A.N.P.C | Date firme